Toate anunțurile / Ședința noastră de pregătire a avut loc.

Ședința noastră de pregătire a avut loc.

T.R. Ședința de deschidere a Programului de sprijin al societății civile „Creșterea capacității ONG-urilor pentru protecția consumatorilor”, implementat de Președinția Uniunii Europene a Ministerului Afacerilor Externe, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, a avut loc la nr. 19 Hotel sub Uniunea pentru Protecția și Solidaritatea Consumatorilor.

La ședință, prof. Dr. Mahmut Hamil NAZİK a vorbit despre scopul proiectului:

El a menționat că o rețea internațională de consumatori mai puternică va împărtăși bunele practici și va dezvolta politici privind protecția consumatorilor, va contribui la rezolvarea problemelor acestora și va contribui la guvernarea democratică în Turcia.

Activitatea va crește capacitatea organizațională și instituțională a TUKO-BIR prin instruiri și rețele internaționale cu partenerii de proiect.

De asemenea, va spori participarea OSC-urilor la politicile publice și la luarea deciziilor pentru îmbunătățirea vieții democratice în Turcia prin ateliere, vizite de studiu, eforturi de monitorizare, întâlniri de colaborare, o foaie de parcurs și recomandări de politici.