Organizațiile neguvernamentale și Asociația Uniunii pentru Protecția și Solidaritatea Consumatorilor s-au reunit pentru „Proiectul de creștere a capacității ONG-urilor pentru protecția consumatorilor”. faceți clic pentru mai multe.


Zeci de organizații neguvernamentale din Turcia și Europa și Asociația Uniunii pentru Protecția și Solidaritatea Consumatorilor se întâlnesc la Ankara pentru a discuta drepturile consumatorilor, a sensibiliza și a desena exemple de bune practici. faceți clic pentru mai multe.

Reclamațiile consumatorilor

Puteți împărtăși problemele pe care le-ați experimentat în magazin, metoda de vânzare la distanță sau alte cumpărături. De asemenea, puteți citi postările făcute de alți consumatori pe site-ul nostru.

Scrieți o reclamație Citiți Plângeri

Evoluțiile recente

Creșterea capacității ONG-urilor pentru protecția consumatorilor

Echipa noastră de proiect a fost determinată

Puteți ajunge la echipa și informațiile de distribuire a sarcinilor care vor funcționa în proiectul nostru.

Mai multe informatii

Despre proiectul nostru

Numărul proiectului TR2016 / DG / 03/03/415 Puteți obține informații detaliate despre proiectul nostru, care va fi realizat în perioada 1.04.2021-30.06.2022.

Mai multe informatii

Activitatea viitoare

Puteți obține informații detaliate despre datele și conținutul activităților care urmează să fie desfășurate în cadrul proiectului nostru.

Mai multe informatii